Open dag bij JeugdheaterschoolLV – in theater Ludens

Uitjes

Door Willemijn – Mijn dochter is een echte toneelspeelster. Niet alleen als iets haar niet zint, want dan kunnen alle kleuters er wat van, maar echt omdat ze het heerlijk vindt om in de huid van een ander te kruipen. Zo verzint ze hele rollenspellen, is de verkleedkist haar favoriete speelgoed, zit ik geregeld op haar bed naar een echt toneelstuk te kijken en is de poppenkast wel aan haar besteedt. Laatst vroeg de juf of ze hoogtevrees had, want ze had levensecht gespeeld dat ze niet meer uit het klimrek durfde. Nu ze 6 jaar is, mag ze eindelijk op toneelles. Ze kan niet wachten! En om alvast de sfeer te proeven gaan wij morgen naar de open dag van Jeugdtheaterschool Leidschendam Voorburg in Theater Ludens.

Voor alle kinderen die écht willen leren acteren of juist dol zijn op zingen en dansen is dit een toffe tip. Want morgen kun je in een workshop van 25 minuten proeven aan het theater, toneel en musical Of je nu toneel wilt spelen, of ook eens wilt kijken of musical iets voor je is, dat kan allemaal. Er zijn namelijk 4 rondes met workshops en je mag alle vier de rondes meedoen. Nog gratis ook!

Jeugdtheaterschool LV - Theater Ludens

Theater-, musical- en dansworkshops

Er zijn verschillende workshops. Je kunt kiezen uit musicalzang, musicaldans of theater/toneel. Er zijn vier rondes waarin je workshops kunt volgen. De workshops duren 25 minuten en er is 5 minuten pauze om even aan papa of mama te laten weten wat je er van vond. Natuurlijk staat in het theater een fijne verkleedkist en ook eigen verkleedcreaties zijn welkom. Voor ouders is er in de foyer koffie te koop en kun je dus ook even lekker zitten. Dit wordt kortom een heerlijke woensdagmiddag voor alle kinderen die net als mijn dochter van het podium houden, maar ook voor ouders een prima middag.

jeugdtheaterschooLV

Praktisch

Iedereen is welkom een kijkje te nemen. De workshops zijn om 14.00 uur, 14.30 uur, 15.00 uur en 15.30 uur. Aanmelden is niet noodzakelijk, je kunt gewoon komen en meedoen. Ook als je niet om 14 uur kunt, dan kun je gewoon om 1.30 uur of later beginnen aan een workshop. Natuurlijk is het doel van het theater om kinderen enthousiast te maken voor één van de lessen. Maar ook als les nemen bij de theaterschool nog een beetje spannend is ben je welkom om te komen proeven aan het theater. Natuurlijk kun je je inschrijven bij deze theaterschool, maar ook in Rijswijk, Den Haag en Voorschoten zijn theaterscholen voor kids.

Delen:


Bekijk op kaart

Open dag bij JeugdheaterschoolLV – in theater Ludens

Theater Ludens, Burgemeester Feithplein, Voorburg, Nederland

Bekijk alle hotspots op kaart

Wil je in één oogopslag zien waar de meeste hotspots te vinden zijn? Op deze kaart zie je direct alle leuke plekken in Den Haag .

Bekijk op kaart