‘Pandas, a new story’ – een film met hóóg knuffelgehalte (Omniversum)

Door Willemijn – Sinds deze week draait er in Omniversum een nieuwe film: ‘Pandas, A new story’. Een film over pandaberen in China die opgevoed worden in een reservaat, met als doel een leven in de wildernis. Een familiefilm heerlijk voor de naderende herfstvakantie. Wij namen een kijkje bij deze film met een hoog knuffelgehalte…

Van welp naar wijde wereld

Hoofdpersoon in deze nieuwe IMAX-film is pandabeer Qian Qian. Ze is geboren in een pandareservaat in China. Een beschermde omgeving waarin zij op haar gemak groot kan worden. Maar panda Qian Qian staat voor een enorme uitdaging: ze moet binnenkort op eigen benen staan en zichzelf kunnen redden buiten het beschermde reservaat. Qian Qian wordt opgevoed voor een zelfstandig leven búiten het reservaat in de bergen. De film toont op een prachtige, grappige en vertederende manier de leerschool van pandawelp naar reuzenpanda. Daarbij wordt Qian Qian geprikkeld om haar dierlijke instincten te volgen en zich te gedragen zoals een panda dat in de echte wildernis ook doet. Een leerschool met vallen en opstaan.

Qian Qian

Panda met verzorger

Overal panda’s

Panda’s, A New story is een heerlijke film voor de hele familie. De film is grppig, aandoenlijk, leerzaam en zelfs een beetje spannend voor kinderen en volwassenen. Naderhand kun je een panda speurquiz doen met als (altijd) prijs een pandaposter. Daar werden mijn kids erg blij van. Ook kun je opgaan in een pandazoekplaatje en is het Omniversum versierd met heel veel panda’s. Een extra initiatief dat ik zeker niet onvermeld wil laten is de pandaknuffelactie. Als jij een pandaknuffel koopt voor je kind, dan doneert het Omniversum een pandaknuffel aan een kind in het Juliana Kinderziekenhuis.

Korting op je tweede film dezelfde dag

En mocht je na Pandas nog meer Omniversum willen? Op je tweede film op dezélfde dag geldt een flinke korting. Dus wellicht zijn Great white shark of ‘Fly me to the moon‘ dan ook leuk om eens te bezoeken. Veel plezier.

 

Deze tip is objectief gekozen. Ranja en Rosé ontvangt hiervoor geen geld of vergoeding.

Delen:


Bekijk op kaart

‘Pandas, a new story’ – een film met hóóg knuffelgehalte (Omniversum)

Omniversum, President Kennedylaan, Den Haag, Nederland

Bekijk alle hotspots op kaart

Wil je in één oogopslag zien waar de meeste hotspots te vinden zijn? Op deze kaart zie je direct alle leuke plekken in Den Haag .

Bekijk op kaart