Pim & Pom komen naar het Zuiderparktheater in ‘Pim & Pom en het Feestelijke Fiepboek’

Uitjes

Door Willemijn – Pim & Pom ken je natuurlijk. Deze twee bekende poezen komen woensdag 18 juli, de eerste week van de basisschoolvakantie, naar openluchttheater Zuiderpark.  een heerlijk uitje voor kinderen vanaf circa 3 jaar oud, buiten in de open lucht.

Buurtkat Fiep wordt 100, Tijd voor een feestje…

Pim & Pom: het Feestelijke Fiepboek’ is aanstekelijk muzikaal verteltheater voor kinderen van 3 jaar. De voorstelling gaat over  jarig zijn en héél oud worden. De show werd in 2016 gemaakt ter ere van de honderdste geboortedag van Fiep Westendorp, de illustratrice onder meer de boeken van Miep Bouhuys (Pim & Pom) en Annie M.G. Schmidts Jip & Janneke, Pluk van de Petteflet, Otje en Floddertje. In Het Feestelijke Fiepboek is de buurtkat, Fiep, honderd jaar geworden. Dat gaan Pim en Pom natuurlijk vieren met een groots verrassingsfeest. Maar hoe doe je dat eigenlijk, een knalfeest geven? De twee poezen hebben er hun pootjes vol aan. Als dat maar goed gaat….

Theater in het park

Het Zuiderparktheater is uniek theater in de Haagse regio. Het is namelijk een openluchttheater. terwijl je van het mooie weer geniet, vermaken je kids zich met de voorstelling. Tijdens en na de voorstelling geniet je van een drankje op het gras of klimmen je kids nog even lekker in ‘e’en van de speeltuinen in het Zuiderpark.

Praktisch

tickets voor Pim & Pom koop je hier. De voorstelling is woensdag 18 juli om 15.00 uur. Voor gezinnen zijn er aantrekkelijk geprijsde familietickets. En bij elke entreekaart ontvang je een gratis consumptie. Het Feestelijke Fiepboek is een uitbundige voorstelling boordevol muziek en vrolijke liedjes. En natuurlijk doet en zingt iedereen mee!

Winactie

Wil jij kaartjes winnen voor Pim & Pom? dat kan! Ranja en Rosé mag twee maal 2 kaartjes weggeven aan twee volgers. Om te winnen:

       like je Ranja en Rosé; en

       vertel je ons waarom jij wel naar Pim & Pom wilt.

Veel plezier en succes.

 

Deze tip is objectief gekozen. Ranja en Rosé ontvangt hiervoor geen geld of vergoeding.

Delen:


Bekijk op kaart

Pim & Pom komen naar het Zuiderparktheater in ‘Pim & Pom en het Feestelijke Fiepboek’

Zuiderparktheater, Henriëtte Roland Holstweg, Den Haag, Nederland

Bekijk alle hotspots op kaart

Wil je in één oogopslag zien waar de meeste hotspots te vinden zijn? Op deze kaart zie je direct alle leuke plekken in Den Haag .

Bekijk op kaart