Pluk je eigen tulpenboeket in de Pluktuin (Noordwijkerhout)

Uitjes

Door Eelke – Nu hadden we natuurlijk ook gewoon naar het bloemenkraampje om de hoek kunnen lopen, maar wat is er nu leuker dan je eigen tulpen plukken? Daarom reden we naar Noordwijkerhout, waar een heuse Pluktuin is.

pluktuin

Vieze vingers zijn verplicht

In de pluktuin kun je kiezen uit tulpen in allerlei soorten, maten en kleuren. Vieze vingers krijgen is verplicht! Bij de start van je plukavontuur krijg je een mand mee waarin je de tulpen kunt verzamelen. En dat staat ook nog eens erg leuk op de foto.  Voor de prijs hoef je het niet te laten: 25 tulpen zelf te plukken voor €5. Mocht je dorst krijgen van al dat gepluk, je mag je eigen eten en drinken meenemen en picknicken aan een van de tafeltjes. Meet zin in horeca, dan vind je een klein stukje verder Theedrinkerij Noordwijk Buiten.

pluktuin meisje

Praktisch

Neem contact geld mee, je kunt helaas niet pinnen. De toegang tot de pluktuin is gratis, je betaalt alleen voor de bloemen die je plukt.

De Pluktuin is open totdat de tulpen ‘op’ zijn of uitgebloeid. Na de tulpenpluk  gaan de zomerbollen de grond in. Vanaf augustus pluk je zo je eigen zomerboeket bij elkaar!

Alle informatie over de pluktuin vind je op hun site.

pluktuin Eelke

Deze tip is objectief gekozen. Ranja en Rosé ontvangt hiervoor geen geld of vergoeding.

De openingsfoto is niet in de Pluktuin genomen. 

Delen:


Bekijk op kaart

Pluk je eigen tulpenboeket in de Pluktuin (Noordwijkerhout)

Leeweg 8, 2211 XZ Noordwijkerhout, Nederland

Bekijk alle hotspots op kaart

Wil je in één oogopslag zien waar de meeste hotspots te vinden zijn? Op deze kaart zie je direct alle leuke plekken in Den Haag .

Bekijk op kaart