Klussen voor kids: lekker aan de slag bij Praxis Zoetermeer

Uitjes

Door Sanne – Houden jouw kids ook zo van timmeren, knutselen en ‘doe-het-zelven’? Heb jij thuis échte ‘Bob-de-Bouwers’? Dan is de knutselmiddag bij Praxis Zoetermeer een echte topper. Dit uitje is zó leuk dat ik er al een paar keer geweest ben. Zo ook afgelopen woensdagmiddag.

Samen iets moois maken

Ik vind het heerlijk om samen iets met mijn zoon te maken. Natuurlijk is dat leuk thuis met papier, schaar, lijm en glitters, maar vooral dat laatste is bij mij altijd één grote ontplofte bende. Nee, iets ‘bouwen’ doe je vanzelfsprekend met hout en écht gereedschap. Jammer is alleen dat ik thuis nooit het juiste hout heb, laat staan alle spijkers en schroeven die er dan ook nog bij komen kijken. Daar heeft de Praxis in Zoetermeer iets op gevonden! De Praxis ‘kids klus’ middag!

Klussen Praxis

Werken met hout en écht gereedschap

Bij Praxis Zoetermeer kun je heerlijk timmeren en boren onder begeleiding van Dennis ‘de knutselman’. Samen met hem maak je maak je de mooiste dingen met je kind. Zo hebben wij al een ‘een flipperkast’, raceauto en diverse vogelhuisjes gemaakt. Ook wordt er gekeken naar de tijd van het jaar. Zo worden er nu bijvoorbeeld echte Sinterklaas kunstwerken gemaakt. Maar de kinderen mogen natuurlijk ook ideeën bij Dennis inleveren. Hoe leuk is het als jouw idee een echte ‘knutsel’ is geworden? Regelmatig gaan we na een uurtje knutselen met een mooi bouwsel naar huis. En dit zijn echt knutsels die de moeite waard zijn om te bewaren of leuk om aan opa’s of oma’s cadeau te geven.

Klussen Praxis

Fotocredits: Praxis Zoetermeer

Klussen Praxis

Fotocredits: Praxis Zoetermeer

Hoe kun je meedoen? Opgeven moet

Van te voren opgeven is noodzakelijk. De middagen zitten vaak vol dus meld je tijdig aan. Doe dat telefonisch of persoonlijk bij de Praxis Zoetermeer. Kosten voor de workshop zijn € 2,50 per kind. De knutselworkshop duurt circa een uur en begint om 14,00, 15.00 of 16.00 uur. Als ouders moet je er bij blijven. De prijs is inclusief al het gebruikte materiaal. Ook een kinderfeestje kan hier georganiseerd worden. Na het knutselen is er in het aangrenzend tuincentrum een klein restaurant om eventueel na afloop nog wat te drinken. Een kleine speeltuin is hier ook aanwezig.

praxis

Fotocredits: Praxis Zoetermeer

Deze tip is objectief gekozen. Ranja en Rosé ontvangt hiervoor geen geld en/of vergoeding.

Delen:


Bekijk op kaart

Klussen voor kids: lekker aan de slag bij Praxis Zoetermeer

Praxis Bouwmarkt Megastore Zoetermeer, Olof Palmelaan, Zoetermeer, Nederland

Bekijk alle hotspots op kaart

Wil je in één oogopslag zien waar de meeste hotspots te vinden zijn? Op deze kaart zie je direct alle leuke plekken in Den Haag .

Bekijk op kaart