Verkleedplezier bij Something Extra (Delft)

Uitjes

Door Willemijn – Vandaag is het natuurlijk Prinsjesdag. Koning Willem Alexander en Koningin Maxima komen aan ons voorbij gereden in de prachtige Glazen Koets. Eén van de leukste dingen van Prinsjesdag is natuurlijk de prachtige kleding die onze Koningin vandaag weer aan heeft. Hoe mooi zou ze zijn? Mijn dochter heeft inmiddels ‘de leeftijd’ (ze is pas 4!) dat ze het ook erg leuk vindt om de kleding van onze Koningin te bewonderen. ‘Oh mama wat zou ik ook graag een prinses zijn…!’ En dat kan, althans een ‘beetje’…. bij Something Extra in Delft.

Fotoshoot Delft Something Extra

Voel je even koninklijk

‘Something Extra’ is een groot atelier in de binnenstad van Delft. Je vindt hier fantastische kostuums. Eigenaresse Barbara heeft rekken vol met de prachtigste, meest ‘bombastische’ en ‘over-the-top’ jurken, pakken, hoeden, maskers, panty’s, schoenen, handschoenen, veren en accessoires. Afhankelijk van je eigen creatieve wens, je maat en vorm en de kleur die jij het allermooist vindt, tovert ze je om in een prinses, een piraat, een fantasy elfje of schilderachtig karakter. Bijna alles is mogelijk, de keuze is enorm. Als je van verkleden houdt, geniet van lekker tutten en ook eens een beetje gek wilt doen dan waan je je hier in een snoepwinkel. En zoals de naam al doet vermoeden: bij ‘Something Extra’ doen ze net dat beetje extra om je er fantastisch uit te laten zien.

Fotoshoot Delft Something Extra (1)

Fun Fotoshoot

Ik ben met een groep vriendinnen naar Something Extra geweest. Maar een middagje Something Extra is ook heel geschikt voor een gezin of een gezellig moeder – dochter (of zoon) uitje. Na een high-tea, uiteraard in Delfts Blauwe kopjes, begon het verkleden. En toen we allemaal een beetje verlegen werden van het aanbod, nam de enthousiaste Barbara ons aan de (symbolische) hand. De opdracht was: Neus een kwarriertje rond en zoek ‘iets’ wat je het allermooist vindt. Dat lijkt heel gemakkelijk want het bleek een flinke klus in de atelier met alleen maar moois. Maar uiteindelijk werd de roze rok het ‘iets’ van mijn keuze.

Fotoshoot Delft Something Extra

Fotoshoot Delft Something Extra

Passen, ‘sjorren’ en genieten

Met een beetje hulp van Barbara werd dit item verwerkt in een prachtige outfit. Na veel gegiechel, gepas en hier en daar wat gesjor om de outfit over een ‘rolletje’ te krijgen, verschenen we gezamenlijk op het podium voor een fun-shoot. Het resultaat was werkelijk verbluffend! En extra leuk is dat je een foto ingelijst mee naar huis krijgt. Ook kun je voor een klein prijsje alle foto’s digitaal meekrijgen. Wat was ik trots op mijn prachtige roze jurk! En wil je weten hoe ik er uit zag? Scroll dan verder…

Fotoshoot Delft Something Extra

Win een eigen fun-shoot

Wil jij net als onderstaande familie ook met je gezin een middagje verkleden als prins, Delfs Blauw beeldje of prinses? Dat kan! Want Ranja en Rosé mag een gezin blij maken met een ‘Something Extra’ cadeaucheque ter waarde van € 50,00. Daarmee kun je een basic ‘Hiep Hiep Holland’ shoot doen, of krijg je korting op één van de andere uitgebreidere fun-shoots. Om deze cadeau cheque te winnen hoef je alleen maar Ranja en Rosé leuk te vinden op Facebook en laat je onder de Facebook posting weten, met wie jij weleens verkleed op de foto wilt!

De actie loopt van Prinsjesdag tot en met vrijdag 22 september. Ranja en Rosé maakt zaterdag 23 september de winnaar bekend.

Voor en na

Om je een beetje een beeld te geven van het resultaat wat je kunt verwachten kijk dan snel hieronder. Want deze familie heeft een voor en een na foto laten maken. Wat mij betreft zegt dit voldoende over de middag die je gaat hebben met een fotoshoot bij Something Extra.

Something Extra Fotoshoot Delft

Something Extra Fotoshoot Delft

De foto van het gezin is aangeleverd door Something Extra

Praktisch

Something Extra is het atelier van Barbara van Gelder. Je vindt Something Extra aan de Oude Langendijk 36 in Delft. Het beste is om een afspraak te maken voor een shoot, maar op maandag, donderdag en zaterdag kun je hier ook langslopen. Met een beetje geluk is het atelier geopend en kun je direct een mooie foto laten maken. Alle informatie over Something Extra vind je op de website.

Fotoshoot Delft Something Extra (1)

 

Delen:


Bekijk op kaart

Verkleedplezier bij Something Extra (Delft)

Oude Langendijk 36, Delft, Nederland

Bekijk alle hotspots op kaart

Wil je in één oogopslag zien waar de meeste hotspots te vinden zijn? Op deze kaart zie je direct alle leuke plekken in Den Haag .

Bekijk op kaart