‘Ruimtevlucht’ – een grappige, muzikale ruimtereis – inclusief verstekeling… (woe. 23 okt. – Theater aan het Spui )

Door Willemijn – Heb jij thuis ruimtereizigers? Mijn kinderen fantaseren graag over ufo’s, ruimtewezens en leven op andere planeten. Als jouw kids dit ook leuk vinden, dan heb ik een tip. De vlucht naar een nieuw bestaan of ander leven vormt de basis van de prachtige kindervoorstelling ‘Ruimtevlucht‘. Je ziet deze voorstelling deze week tijdens kindercultuurfestival De Betovering. Een voorstelling die ik graag onder je aandacht breng. Een voorstelling vol livemuziek, zang en humor.

Fotocredit: Het Houten Huis/ Holland Opera – HNT

Wie mag er mee?

Tien, negen, acht, zeven… Een ruimteschip is klaar vertrekt naar een beter leven. Als een moderne ‘ark van Noach’ stappen de ruimtereizigers allen aan boord. Mensen en andere dieren dringen om binnen te komen, maar de selectie is streng. Alleen het beste van het beste mag aan boord. Het helderziende meisje en de geleerde giraf hebben tickets weten te bemachtigen. Maar dan blijkt er ook een verstekeling mee te reizen…

Fotocredits: Het Houten Huis/ Holland Opera – HNT

Echt ruimteschip

Ook vanuit de foyer van Theater aan het Spui  ‘vertrekt’ er een ruimteschip naar een beter leven. Theatergezelschap Het Houten Huis selecteert kinderen en volwassenen om mee te denken over wie er wel en niet mee mag en hoe die nieuwe, betere wereld eruit moet komen te zien. Dat levert mooie nieuwe inzichten.

Fotocredit: Het Houten Huis/ Holland Opera – HNT

Praktisch

Ruimtevlucht zie je woensdag 23 oktober om 14.00 uur in Theater aan het Spui. De voorstelling is geschikt voor kinderen vanaf circa acht jaar oud. Bekijk ook mijn andere tips voor deze herfstvakantie voor kindercultuurfestival De Betovering.

Credit: Het Houten Huis/ Holland Opera – HNT

Delen:


Bekijk op kaart

‘Ruimtevlucht’ – een grappige, muzikale ruimtereis – inclusief verstekeling… (woe. 23 okt. – Theater aan het Spui )

Theater aan het Spui, Spui, Den Haag, Nederland

Bekijk alle hotspots op kaart

Wil je in één oogopslag zien waar de meeste hotspots te vinden zijn? Op deze kaart zie je direct alle leuke plekken in Den Haag .

Bekijk op kaart