Sammys Avonturen – een avontuur in het Omniversum

Door Willemijn – Mooie natuurfilms, prachtige beelden, met een raket de ruimte in. Dat is het type films waar je bij het Omniversum aan denkt. Maar tegenwoordig is Omniversum meer dan de koepelzaal voor prachtige natuurdocumentaires. Want zij draaien vanaf vandaag de spannende tekenfilm Sammys Avonturen. Wij mochten deze spannende kinderfilm al eerder zien. Dus ben ik samen met mijn drie kinderen een kijkje gaan nemen in het Omniversum bij Sammys Avonturen.

De reis van zijn leven

In de film maak je kennis met Sammy de schildpad. Na zijn geboorte op een strand in Californië begint Sammy aan de reis van zijn leven. Een reis die alle schildpadden maken om uiteindelijk weer terug te keren naar het strand waar ze geboren zijn. Tijdens die grote reis beleeft hij veel mooie avonturen en maakt hij vriendjes voor het leven, maar de tocht door de grote oceaan is niet zonder gevaren. Hij komt dieren tegen die hem graag op willen eten, maar ook ontmoet hij de mens. De ene keer zijn ze een gevaar voor Sammy, terwijl ze hem de andere keer te hulp schieten. Wil jij weten of Sammy de zware tocht over de oceaan overleefd, dan moet je zeker gaan kijken.

Fotocredits: Omniversum/ Sammy’s avonturen

Een groot avontuur Sammy en de kinderen

Sammys Avonturen is een animatiefilm die zich heel goed leent voor het ronde scherm in het Omniversum. Je zwemt namelijk met Sammy door de diepe zee, ontmoet een octopus en belandt in een hoge boom in de Amazone. En als de film niet ‘getekend’ was zou je denken dat je hier echt bent geweest. Mijn kinderen hebben ademloos zitten kijken, ze vonden het zo indrukwekkend. En ook ik heb een heerlijke middag gehad.

Fotocredits: Omniversum/ Sammy’s avonturen

Koepelscherm

Het Omniversum – direct gelegen naast het Museon, het Gemeentemuseum en Brasserie Berlage  – is geen gewone bioscoop. Het is een ‘grootbeeld’ filmtheater. Alle films worden getoond op een gigantisch koepelscherm. Hierdoor zie je als bezoeker overal om je heen beeld. Dit maakt het een spectaculaire ervaring! Ze draaien in het Omniversum de mooiste, ‘tijdloze’,  documentaire-achtige films, vaak over de natuur (‘Under the Sea’), over spectaculaire landschappen (‘Amazing Caves’) of over het heelal en de ruimte. Maar tegenwoordig kun je bij het Omniversum ook voor kinderfilms terecht zoals Sammys Avonturen. En daarmee is het Omniversum een uitje voor het hele gezin.

Omniversum

Win kaarten voor Sammys Avonturen

Ranja en Rosé mag van het Omniversum drie mensen blij maken met 2 kaartjes voor deze film (1 volwassene en 1 kind).  Je mag zelf bepalen op welk moment je Sammys Avonturen gaat zien. Wat moet je doen om te winnen?

  1. Like Ranja en Rosé
  2. Laat onder de FB post weten dat je graag naar deze film wilt

De actie duurt van dinsdag 19 december tot en met donderdag 21 december. Ranja en Rosé maakt op vrijdag 22 december de prijswinnaars bekend.

Bij ons bezoek zat de zaal helemaal vol. Dus wil je zeker weten dat jij Sammys Avonturen kunt gaan zien deze vakantie? Reserveer dan kaartjes bij het Omniversum.

Voor deze review ontvangt Ranja en Rosé geen geld. 

 

Delen:


Bekijk op kaart

Sammys Avonturen – een avontuur in het Omniversum

Omniversum, President Kennedylaan, The Hague, Netherlands

Bekijk alle hotspots op kaart

Wil je in één oogopslag zien waar de meeste hotspots te vinden zijn? Op deze kaart zie je direct alle leuke plekken in Den Haag .

Bekijk op kaart