Sherlock Gnomes – Spannende Kabouter Kidnap in 3D

Door Willemijn – in onze kleine tuin staat een tuinkabouter. Hij staat er al jaren en is daardoor een beetje groen geworden. Al verscheidene malen heb ik hem weg willen gooien. Maar dat mag niet van de kinderen. De tuinkabouter hoort bij onze tuin – ook als hij er niet uitziet. Na afgelopen weekend durf ik niet eens meer over weggooien te beginnen. Zondag brachten we namelijk een bezoek aan ‘Sherlock Gnomes’ een nieuwe animatiefilm over de avonturen van een aantal tuinkabouters in een tuin in Londen. Een heerlijke kinderfilm die laat zien dat het leven van tuinkabouters helemaal niet saai is…

Fotocredits en rechten: Universal Pictures (Nederland).

Kabouter kidnap

Hoofdrolspelers in deze kabouter ‘thriller’ zijn het verliefde stelletje Juliet en Gnomeo. Samen met hun eigenaren verhuizen ze naar een nieuw huis in Londen, met dus een nieuwe tuin. Eenmaal aangekomen in hun nieuwe omgeving besluiten ze de nieuwe omgeving lenteklaar te gaan maken. Maar nog voordat ze daar toe komen, slaat het noodlot toe. Diverse van hun tuinkabouter vrienden en vriendinnen worden stuk voor stuk gekidnapt! Door wie en waarom is niet duidelijk. Dat vraagt om een expert! Het kabouter echtpaar roept de hulp in van een gerenommeerd detective: Sherlock Gnomes en zijn assistent Watson. Wie zit er achter de kidnap? En kunnen zij de ontvoerde kabouters terugvinden?

Fotocredits en rechten: Universal Pictures (Nederland).

3D-Ervaring

Wij zagen Sherlock Gnomes in Pathé Buitenhof. Een moderne bioscoop met de grandeur van een klassiek filmtheater. Bij binnenkomst loop je via Grande Café Charlie de foyer in. Hier koop je niet alleen je kaartjes, maar trakteer je jezelf desgewenst ook op iets lekkers voor bij de film. Wij kozen voor Sherlock Gnomes in 3D. Met de speciale 3D bril wordt de film nog leuker: de tuinkabouters lijken echt naar je toe re rennen. Mijn kinderen genoten van deze bijzondere visuele ervaring.

Win kaarten

Wil jij met jouw kabouters in de meivakantie ook naar Sherlock Gnomes? Dat kan. Ranja en Rosé mag twee maal 2 volgers blij maken met kaartjes voor deze film. Om te winnen:

  1. Like je ‘Ranja en Rosé’; en
  2. Vertel je ons onder het Facebookbericht bij deze posting waarom je graag naar Sherlock Gnomes gaat.

Let op: deelnemers met een foto van een tuinkabouter hebben een dubbele kans om te winnen. Kun je niet wachten? Koop dan direct je kaartjes voor Sherlock Gnomes. Veel plezier!

N.b. De film heeft als leeftijdsindicatie 6+. Er is een reguliere versie en een versie in 3D. Wij bezochten de Nederlandstalige versie.

 

Delen:


Bekijk op kaart

Sherlock Gnomes – Spannende Kabouter Kidnap in 3D

Pathé Buitenhof, Buitenhof, Den Haag, Nederland

Bekijk alle hotspots op kaart

Wil je in één oogopslag zien waar de meeste hotspots te vinden zijn? Op deze kaart zie je direct alle leuke plekken in Den Haag .

Bekijk op kaart