Ranja en Rosé 1 jaar – Ervaar Den Haag op zijn best vanuit SkyView – win kaarten

Uitjes

Door Willemijn – Hoera! Ranja en Rosé bestaat vandaag 1 jaar. Ik liep al een tijdje rond met het idee om mijn liefde voor Den Haag te combineren met mijn liefde voor schrijven. Dus trok ik in 2016 de stoute schoenen aan en ben ik begonnen. Gewoon, als probeersel. Maar wat vind ik het leuk om deze site te maken. Dus zit ik hier te stralen van trots dat ik Ranja en Rosé, inmiddels samen met een aantal enthousiaste bloggers, maak voor meer dat 6/000 Facebookvolgers, ruim 10 duizend website gebruikers, en vooral voor al die moeders, oma’s, vaders en opa’s die ik inspireer om zo af en toe iets leuks te doen in Den Haag en net daarbuiten. En wie jarig is trakteert…

SkyView

Haagse hotspot:  SkyView – het reuzenrad

Ranja en Rosé beschrijft Haagse hotspots voor kids en ouders. Eén van mijn favoriete hotspots is SkyView in Scheveningen, ofwel het reuzenrad op de Pier. Het prachtige uitzicht over zee, de kustlijn, het Kurhaus en dat je over de duinen zo de skyline van Den Haag ziet. Maar ook de spanning die je voelt dat je in een kleine gondel zo hoog boven de zee hangt en de kriebel in je buik is heerlijk.

SkyView

Het reuzenrad is reuze

Het reuzenrad op de Pier staat er sinds september 2016 en heeft dus net óok zijn eerste verjaardag gevierd. Het rad is ruim 50 meter hoog. Maar doordat het reuzenrad op de Pier – op palen – ver boven de zee uittorent, maakt het een overweldigende indruk. Dus als je daar staat, met de  Noordzee-wind in je haren, onder dat enorme reuzenrad, denk je vast wel even: ‘waar ga ik aan beginnen…’

SkyView

Wat kun je ver kijken

En je zult merken dat  als je eenmaal in je gondel zit, met een noodstopknop in het plafond en de deurtjes stevig gesloten verdwijnt die angst als sneeuw voor de zon. Want het uitzicht is werkelijk adembenemend! Zeker bij helder weer heb je prachtige vergezichten. Je kunt niet alleen het strand van Scheveningen overzien, je ziet de hele kustlijn van IJmuiden tot de Rotterdamse havens. Maar ook de hoge punten in de stad zijn heel goed te herkennen. En de gondels draaien in een heel aangename snelheid hun rondjes, waardoor je alle tijd hebt om goed rond te kijken. Mijn kinderen vonden het ook prachtig. Steeds zagen ze nieuwe dingen die ze herkenden van al onze Haagse (fiets)tochten. Maar ze zijn er ook van overtuigd dat ze zelfs walvissen en dolfijnen hebben gezien…..uiteraard net toen ik mijn blik wierp op de stadszijde. Dus wat je ook denkt te herkennen op deze hoogte, het is genieten voor iedereen.

Winactie: wij geven een rondje….samen met SkyView!

Nu weer even terug naar het verjaardagsfeestje van Ranja en Rosé. Ranja en Rosé trakteert namelijk vandaag. Want wij geven, samen met Haagse hotspot Skyview een ‘rondje’. Een rondje in het reuzenrad welteverstaan, natuurlijk met een glaasje ranja en rosé.

Wil jij kans maken op 1 van de 3 gratis gezinstickets voor SkyView, inclusief een glaasje ranja of rosé aan boord? Dat kan. Like Ranja en Rosé en vertel ons met wie jij wel eens in SkyView wilt! Leuk als je dit bericht deelt op je eigen tijdlijn.

Skyview reuzenrad

Actievoorwaarden

De winactie start op donderdag 9 november (de verjaardag van Ranja en Rosé) en eindigt vrijdag 10 november om 17 uur. Daarna maken we de winnaars op Facebook bekend. Het familieticket dat je wint is geldig voor 4 personen, 2 volwassenen en 2 kinderen (t/m 12 jaar). Als je met meer mensen het reuzenrad wilt bezoeken, dan moet je een kaartje bijkopen. De tickets zijn te gebruiken tot en met 31 december 2017.

Wil je in de gondel getrakteerd worden op Ranja en Rosé, dan moet je zondag 12 november het reuzenrad bezoeken. De kaartjes voor SkyView zijn niet inwisselbaar voor geld of andere producten.

In de buurt

Nog meer leuke tips in Scheveningen? Bekijk ook onze Scheveningen top-5 voor kids. En wil je Den Haag vaker vanaf boven bekijken. Dat kan op de volgende Haagse (hoge) hotspots. Veel plezier!

Let op: deze tip is objectief gekozen. Ranja en Rosé ontvangt hiervoor geen geld of vergoeding. De gezinstickets worden kosteloos aangeboden door SkyView Scheveningen.

Delen:


Bekijk op kaart

Ranja en Rosé 1 jaar – Ervaar Den Haag op zijn best vanuit SkyView – win kaarten

skyview scheveningen

Bekijk alle hotspots op kaart

Wil je in één oogopslag zien waar de meeste hotspots te vinden zijn? Op deze kaart zie je direct alle leuke plekken in Den Haag .

Bekijk op kaart