De Familie Slim – Een spannende gezinsfilm bij Pathé Scheveningen – win kaarten

Door Willemijn – Afgelopen weekend was het buiten koud en regenachtig.  Dit gure weer maakte dat ik mij verheugde op een warme activiteit binnen. We kozen voor een bezoek aan Pathé Scheveningen, een fijne bioscoop waar ik graag kom. En leuk omdat er in Scheveningen altijd wel iets te doen is, dus je kunt van een middag film een feestelijk uitje maken.

De Familie Slim

Pathé Scheveningen biedt groot aanbod van familie- en kinderfilms. De kinderen mochten uiteraard kiezen en kozen voor ‘De Familie Slim’, een nieuwe Nederlandse film, met leuke cast  van onder anderen Harry Piekema, de voormalige onhandige ‘Albert Heijn manager’ en Tatum Dagelet. En geschikt voor voor alle leeftijden (AL). Dat laatste is handig, zeker als je met kinderen van verschillende leeftijden komt, zoals ik. De Familie Slim is een familie-komedie: dus een grappige film voor het héle gezin.

De Familie Slim

Voor de 25e keer naar ‘Inventicon’

De familie Slim is een ‘bijzonder gezin’. Zowel vader, moeder, zoon Max als dochter Vera zijn uitvinder. En succesvol zijn ze ook! Vele malen won papa Slim, alleen of samen met één van zijn gezinsleden,  dé prijs van de jaarlijkse uitvindersbeurs ‘Inventicon’. Vaak met de meest ‘vreemde’ uitvindingen. Alleen zoon Max won nog nooit. Daarom wil hij ook niet mee als het gezin op weg gaat naar alweer de 25e editie van dit uitvinders event. Max blijft ‘rustig’ alleen thuis. Maar rustig blijft het zeker niet. Er zijn namelijk andere mensen heel jaloers op het succes van de familie Slim en die komen eens een kijkje nemen in het ‘lege’ huis….

De Familie Slim

De Familie Slim

Fotocredits: Pathé / Just Producties

Voor- en napret

Een bezoek aan Pathé Scheveningen met je kids is leuk voor het hele gezin. Met een voordelig kinderticket betaal je voor kinderen tot en met 11 jaar slechts € 5,00 entree. Met iets lekkers van het buffet wordt de film extra feestelijk. Natuurlijk is er popcorn, maar mijn kinderen kozen voor een Pathé Kids Combo en ik nam een kop koffie voor mijzelf. Binnen staat een Pathé springkussen, waardoor het wachten totdat de film begint geen enkel probleem is. een feestje wordt. En heb je na de film zin in nog een avontuur? Steek dan de straat over en bezoek de schaatsbaan van het Cool Event.

De Familie Slim

Winactie

Heb jij thuis één of enkele slimmeriken die ook wel eens naar ‘De Familie Slim’ (of een andere Pathé kinder- of familiefilm) willen? Dat kan, want Ranja en Rosé mag twee maal twee vrijkaarten weggeven voor een bezoek aan Pathé Scheveningen – of een andere Pathé bioscoop bij jou in de buurt. Om te winnen:

  • Like je Ranja en Rosé en
  • Vertel je ons met welke slimmerik jij weleens naar de Familie Slim wilt.

Deze actie loopt tot en met 7 december 2017.

De Familie Slim

Ranja en Rosé ontvangt geen geld voor deze posting.

Delen:


Bekijk op kaart

De Familie Slim – Een spannende gezinsfilm bij Pathé Scheveningen – win kaarten

Pathé Scheveningen, Kurhausweg, Den Haag, Nederland

Bekijk alle hotspots op kaart

Wil je in één oogopslag zien waar de meeste hotspots te vinden zijn? Op deze kaart zie je direct alle leuke plekken in Den Haag .

Bekijk op kaart