Speel mee in Efteling musical ´De Sprookjessprokkelaar´ – samen met opa of oma

Door Willemijn – Op zondag 28 april doet de nieuwste vijf-sterren musical van de Efteling ‘De Sprookjessprokkelaar’ Den Haag aan. Die middag kun je deze musical bezoeken in het Zuiderstrandtheater om 13.30 uur of 16.00 uur. De Efteling heeft inmiddels een naam opgebouwd met haar musicals. Het zijn musicals van hoog niveau: goede verhaallijnen, prachtige muziek en – hoe kan het ook anders bij de Efteling – fabuleuze kostuums. Maar er is nog iets wat de Sprookjessprokkelaar éxtra leuk en bijzonder maakt: jouw kind én zijn of haar opa of oma mogen zondag 28 april misschien wel meespelen. Graag vertel ik je hoe ze in aanmerking komen voor deelname.

Foto credits: de Efteling

Musical op basis van het beroemde kinderboek

De Efteling musical De Sprookjessprokkelaar is gebaseerd op het beroemde kinderboek van Paul van Loon en (Prinses) Laurentien van Oranje. Hoofdpersoon is het twaalfjarige meisje Sterre. Ze woont met haar opa aan de rand van het bos. Als Sterre haar enige boek letterlijk stuk heeft gelezen, wijst haar opa haar op de verborgen sprookjesbibliotheek in een verlaten kasteel. Daar, achter de juiste deur, wachten eindeloos veel verhalen die gelezen en verteld moeten worden. Vindt Sterre de juiste deur? En wat zit er achter al die andere deuren? En wie is toch die Sprookjessprokkelaar?

Foto credits: Efteling

Fotocredits: de Efteling

Doe mee op het toneel

Voor de twee voorstellingen op zondag 28 april in het Zuiderstrandtheater zoekt De Efteling, samen met het theater, tien kinderen die – met hun opa óf oma – een gastrol willen spelen in deze prachtige musical. De kinderen mogen (moeten) dan dus écht meedoen, meespelen en meezingen. Dat is nog eens leuk en bijzonder. De kinderen en opa of oma zijn er de hele dag bij, voor en achter de schermen.  Om in aanmerking te komen voor deelname zijn de volgende punten van belang.

Je zoon / dochter:

  • is tussen de 7 en 10 jaar oud en vindt het leuk om samen met zijn of haar opa of oma mee te doen. Je moet je dus samen, als duo opgeven.
  • heeft een kledingmaat van 128 tot en met 140.
  • is op zondag 28 april de hele dag beschikbaar (samen met opa en oma) voor beide voorstellingen, inclusief een beetje voorbereidingstijd.

En bij zo’n optreden hoort natuurlijk publiek. Voor elk duo van kind + grootouder zijn er twee gratis tickets voor twee toeschouwers (voor de voorstelling van 16.00 uur) om samen te genieten van het optreden van je zoon of dochter en opa of oma. Dat is natuurlijk extra feestelijk.

Fotocredits: de Efteling

Meld je kind (en opa of oma) nú aan

Lijkt het jou en je kind leuk om samen met opa of oma mee te doen? Geef hen dan nú op. De Efteling zoekt 10 kids met elk een grootouder. Om je aan te melden vul je het inschrijfformulier in dat je hier vindt op de site van het Zuiderstrandtheater. Let op: het formulier moet binnen zijn op 23 maart. Stuur het dus snel in.

Voor je het weet sprokkelt je zoon of dochter straks sprookjes in het Zuiderstrandtheater…!

Delen:


Bekijk op kaart

Speel mee in Efteling musical ´De Sprookjessprokkelaar´ – samen met opa of oma

Zuiderstrandtheater, Houtrustweg, Den Haag, Nederland

Bekijk alle hotspots op kaart

Wil je in één oogopslag zien waar de meeste hotspots te vinden zijn? Op deze kaart zie je direct alle leuke plekken in Den Haag .

Bekijk op kaart