Nu in Omniversum: SuperPower Dogs

Door Willemijn – Mijn kids kijken graag naar de tekenfilm avonturen van PAW Patrol; overe dappere honden die allerlei avonturen beleven. Vanaf begin juli zie je in Omniversum de ‘real life versie’ van superhelden honden: SuperPower Dogs. Een leuke film, óók als je – zoals ik – niet zoveel van honden houdt.

Honden met superkrachten

In SuperPower Dogs volgen de makers zes honden met elk een bijzondere gave. De film toont het ware verhaal van zes superhelden op vier poten. Herdershond puppy Halo wordt  getraind om een rampenteam in Amerika te helpen. In de film zie je hoe ze groeit in haar rol om mensen te vinden onder het puin van ingestorte huizen.  Rico(chet), a Golden Retriever uit California die – als eerste hond ter wereld – kan surfen. Hij doet dat met kinderen met een handicap of trauma. De beelden van een surfende hond met een blij kind zijn aandoenlijk. Of wat dacht je van hond Henry: een redding expert bij lawines in de Canadese Rocky Mountains. Onder meters sneeuw weet hij mensen te vinden en ze tijdig te redden. Naast Halo, Rico en Henry zie je ook nog Reef (werkzaam bij de Italiaanse kustwacht) en Tony en Tipper: honden die  helpen bij het behoud van bedreigde diersoorten in Afrika.

Praktisch: vanaf juli in Omniversum

SuperPower Dogs is een hartverwarmende film, waarbij je je verbaast over de bijzondere talenten en intelligentie van viervoeters. Natuurlijk zijn de beelden – zoals je mag verwachten bij Omniversum – weer prachtig. Vanaf begin juli draait de film in Omniversum. Hij is er dagelijks te zien om 14 en 16 uur en in het weekend vaak ook om 20 uur.  De film is geschikt voor alle leeftijden, maar maak een inschatting voor je eigen kind.

 

Fotocredits: © 2018 Cosmic Picture Limited (all pictures/ alle foto’s).

Delen:


Bekijk op kaart

Nu in Omniversum: SuperPower Dogs

Omniversum, President Kennedylaan, Den Haag, Nederland

Bekijk alle hotspots op kaart

Wil je in één oogopslag zien waar de meeste hotspots te vinden zijn? Op deze kaart zie je direct alle leuke plekken in Den Haag .

Bekijk op kaart