Het ‘Taartrovers Film Festival’ – za 3 en zo 4 februari bij het Filmhuis Den Haag

Door Willemijn – Aankomend weekend (zaterdag 3 en zondag 4 februari) doet het ‘Taartrovers Film Festival’ Den Haag aan. Het ‘Taartrovers Film Festival’ … ?! ‘Dat klinkt leuk’ denk je vast. En dat is het ook. Graag vertel ik je meer.

Bijzonder mooie, fantasierijke kinderfilms

Het Taartrovers Film Festival, is een jaarlijks terugkerend programma voor kinderen van circa 2 – 9 jaar. Kinderen worden geprikkeld en gestimuleerd om op reis te gaan in hun verbeelding. De editie 2018 is daarbij groter en gevarieerder is dan voorgaande jaren en daarmee nog meer de moeite waard. Het festival reist in de maanden januari tot april langs tien (kleinschalige) filmhuizen en -theaters in het land. Op het festival zien jij en je kinderen prachtige, ontroerende en natuurlijk ook grappig en vrolijke artistieke, fantasierijke kinderfilms.

Prentenkoekjes

Rita-Krokodil

Speeltuin van de verbeelding

Met je kaartje voor dit film Festival kan je kind naar de film,  maar ook naar de ‘Speeltuin van de verbeelding’. In een prachtig vormgegeven decor met interactieve spelelementen worden de fantasie en verbeelding van kinderen geprikkeld. Daarmee wordt je bezoek aan het festival nog specialer en leuker.

Lettersoep & Prentenkoek

Dit jaar brengt het Taartenrovers Festival bovendien een ode aan het kinderboek. Zo is er een  drukkerij waarbij je zoon of dochter zelf zijn of haar eigen ‘boek’ kan maken. En natuurlijk kunnen de kids ‘smullen’ ze van ‘lettersoep & prentenkoek’. Ook zijn er muzikale verhaaltjes om op te dansen. Wij ouders kunnen daarbij natuurlijk genieten van iets lekkers in het gezellige Filmhuis Café, inclusief een heerlijk stuk taart. Maar pas op voor…..Taartrovers!

Winactie

Wil jij naar dit leuke festival? Ranja en Rosé mag 3 volgers blij maken met elk twee kaartjes voor het Taartrovers Film Festival. Wil jij een kaartje winnen voor jouw eigen taartrover? Dat kan:

– Like Ranja en Rosé op Facebook en

– vertel ons waarom jij deze kaarten graag wilt winnen.

En natuurlijk is het fijn als je dit bericht leuk vindt of deelt op je eigen tijdlijn.

Wil je zeker weten dat je er dit weekend bij bent? Bestel dan direct hier je kaartjes. De actie loopt tot en met dinsdag 30 januari. Veel plezier!

Filmhuis Den Haag

Deze tip is objectief gekozen. Ranja en Rosé ontvangt hiervoor geen geld of vergoeding.

Delen:


Bekijk op kaart

Het ‘Taartrovers Film Festival’ – za 3 en zo 4 februari bij het Filmhuis Den Haag

Filmhuis Den Haag, Spui, Den Haag, Nederland

Bekijk alle hotspots op kaart

Wil je in één oogopslag zien waar de meeste hotspots te vinden zijn? Op deze kaart zie je direct alle leuke plekken in Den Haag .

Bekijk op kaart