CIRQUE DU SOLEIL – TOTEM – een fenomenale show – nu te zien op het Malieveld

Uitjes

Door Willemijn – Vanaf vandaag (11 oktober) is het wereldberoemde CIRQUE DU SOLEIL neergestreken in hartje centrum op het Malieveld. Wij zagen de show TOTEM donderdagavond als één van de eerste en waren overdonderd. Wauw, wat is dit fantastisch! TOTEM is de overtreffende trap in circus: dans, licht, geluid, kleding en de optredens zijn prachtig. Een show van wereldformaat vanaf vandaag te zien in Den Haag.

Een betoverende reis door de evolutie

TOTEM vertelt het spectaculaire verhaal van de menselijke evolutie. Hoe we als mensen langzaam rechtop zijn gaan lopen en veranderden van aapachtige wezens in moderne mensen. Dit verhaal wordt vormgegeven middels prachtige kostuums, fenomenale decors’indrukwekkende visuele effecten en overdonderend licht en geluid. De verschillende acts vormen samen één verhaal en de optredens lopen naadloos in elkaar over. Dit alles maakt TOTEM van CIRQUE DU SOLEIL een buitengewone ervaring.

Acrobatiek, clowns en bijzondere mystiek

Tijdens TOTEM zie je artiesten van over de hele wereld. Hoewel alle optredens zeer de moeite waard zijn, was ik bijzonder onder de indruk van ‘Monkey Business’. Hierbij zie je letterlijk de evolutie van aap naar mens aan je voorbij trekken. Prachtig visueel vormgegeven. Ook de ‘Scientist’ is een visueel spektakel. Een gekke wetenschapper zit opgesloten in een levensgrote glazen trechter met lichtgevende ballen. Je weet werkelijk niet wat je ziet. De in black light oplichtende en fluoriserende ‘Russian Bars’ waar de acrobaten halsbrekende sprongen, koprollen en andere gekkigheid op laten zien zijn ronduit spectaculair en bijzonder knap. Wij zaten op het puntje van onze stoel bij deze act. Natuurlijk hoort een clown bij het circus en ook de grappen en grollen zijn ze bij CIRQUE DU SOLEIL niet vergeten. Een bezoek aan TOTEM is een fantastische avond.

Praktisch

TOTEM Den Haag start vanaf vandaag en is in Den Haag op het Malieveld te zien tot en met zondag 8 december 2019. Er zijn kaarten te koop in diverse prijsklassen afhankelijk van de gekozen rang.

Delen:


Bekijk op kaart

CIRQUE DU SOLEIL – TOTEM – een fenomenale show – nu te zien op het Malieveld

Malieveld, Koningskade, Den Haag, Nederland

Bekijk alle hotspots op kaart

Wil je in één oogopslag zien waar de meeste hotspots te vinden zijn? Op deze kaart zie je direct alle leuke plekken in Den Haag .

Bekijk op kaart