De Toverfluit – een betoverende familie-opera – vrijdag 29 november – Koninklijke Schouwburg (7+)

Door Willemijn – Morgenavond kun je in de Koninklijke Schouwburg naar een van de beroemdste opera’s ter wereld: De Toverfluit. Alleen is dit niet de traditionele versie van deze opera. De Toverfluit is in een modern jasje gestoken; om de voorstelling leuk en aantrekkelijk te maken voor het hele gezin. voor

De dromen van Pamina

Pamina is een gewoon meisje. Ze hoort haar ouders ruziën als ze ’s avonds in bed ligt. Ze hoort en verstaat alles, ook al denken haar ouders van niet. Uiteindelijk valt ze in slaap en in een diepe droom . In haar dromen ontmoet ze Tamino, een ‘gewone’ astronaut uit de toekomst. Ondanks de lichtjaren afstand herkennen ze veel in elkaar. Helaas heersen in haar droom ook duistere krachten. Zon en Nacht voeren een strijd over licht en donker. Wie zijn deze Zon en Nacht? En wat hebben zij met Pamina te maken? Is ze opgewassen tegen de krachten die hun eigen belang steeds vooropstellen? Dat kom je alleen te weten als je vrijdagavond gaat kijken in de Koninklijke Schouwburg.

Praktisch

Zoals gezegd is De Toverfluit van Mozart één van de beroemdste opera’s ter wereld. In deze moderne versie komen opera, theater, hiphop en dans samen. Het belooft een magisch muziektheateravond te worden.De Toverfluit speelt vrijdagavond 29 november in de Koninklijke Schouwburg. De voorstelling begint om 19.30 uur. Om ongeveer 21.10 uur is de voorstelling afgelopen. Deze voorstelling is geschikt voor iedereen vanaf 7 jaar. Kaarten bestel je online op de website van Het Nationale Theater.

 

Delen:


Bekijk op kaart

De Toverfluit – een betoverende familie-opera – vrijdag 29 november – Koninklijke Schouwburg (7+)

Korte Voorhout 3, 2511 CW Den Haag, Nederland

Bekijk alle hotspots op kaart

Wil je in één oogopslag zien waar de meeste hotspots te vinden zijn? Op deze kaart zie je direct alle leuke plekken in Den Haag .

Bekijk op kaart