Een dagje waanzinnig boomhutten – maandag 25 februari

Uitjes

Door Willemijn –Mijn zoon zit in groep 4 en heeft de Waanzinnige Boomhut boeken verslonden. Ik denk dat hij Andy en Terry tot zijn beste vrienden rekent. Hij kan dus niet wachten op het achtste boek in de serie. Want wat voor gekke verdiepingen zullen ze nu weer bedacht hebben. Daarom staat de boekpresentatie in de Theater aan het Spui maandag op ons programma, maar dat niet alleen. We maken er een complete boomhuttendag van. Dus heb je ook een boomhuttenfan, dan in deze blog inspiratie voor een leuke boomhuttendag aanstaande maandag (25 februari).

Meet and Greet met Andy Griffiths

Aanstaande maandag komt Andy Griffiths, de schrijver van de boeken, naar Den Haag voor een echte meet and greet met zijn fans. Want niet alleen mijn oudste is fan, heel veel mensen vinden deze boeken super tof. Want het nieuwe deel wordt feestelijk gepresenteerd in Theater aan het Spui als onderdeel van het Lentekriebels festival. De kans om schrijver Andy te ontmoeten. Want hoe leuk is het voor een fan om de vakantie te beginnen met een gesigneerd boek over 104 verdiepingen.

Door naar Leiden voor de Waanzinnige Boomhut

Als je dan nog niet voldoende boomhutten hebt gezien, kun je in de trein stappen en naar Leiden reizen. Hier kun je namelijk in de Leidse Schouwburg de theatervertaling van het eerste deel van de Waanzinnige Boomhut gaan zien. Het toffe gezelschap Meneer Monster staat vandaag twee keer op de planken, namelijk om 13.30 uur en om 16 uur. In het theater ontmoet je uiteraard ook Andy en Terry. Aan hen is gevraagd om een theaterstuk over hun waanzinnige boomhut te maken. Dat is nog niet zo makkelijk, want waar haal je nou zo snel vliegende katten, een limonadefontein, een apeninvasie en een reuzengorilla vandaan? Gelukkig hebben de jongens keihard gerepeteerd en ze zijn er bijna helemaal klaar voor! Maar eerst nog even 100 marshmallows eten en de papegaai kietelen……

Speel in een waanzinnige boomhut

Blijf je liever in Den Haag, maar wil je wel een themadag rondom de Boomhut maken? Dan kun je natuurlijk met je nieuwe boek onder de arm gaan lunchen bij de Boomhuttenclub in de Boekhorststraat. Deze horeca heeft niet alleen lekker eten en drinken, een toffe limobar, maar ook een enorme ruimte met een aantal boomhutten. Dus jij kunt genieten terwijl de kinderen hun favoriete boomhut naspelen, misschien wel uit het boek.

Boomhuttenclub

 

Deze tip is objectief gekozen. Ranja en Rosé ontvangt hiervoor geen geld of vergoeding. 

Delen:


Bekijk op kaart

Een dagje waanzinnig boomhutten – maandag 25 februari

Theater aan het Spui, Spui, Den Haag, Nederland

Bekijk alle hotspots op kaart

Wil je in één oogopslag zien waar de meeste hotspots te vinden zijn? Op deze kaart zie je direct alle leuke plekken in Den Haag .

Bekijk op kaart