WINACTIE – Win een ‘Fotofeest’ bij Shoots & More

Uitjes

Ben jij na het lezen van onze blog over Shoots & More ook nieuwsgierig naar Shoots & More? Ranja en Rosé mag één van onze volgers blij maken met een ‘Fotofeest’ bij Shoots & More Den Haag. Bij dit spetterende feest gaat jouw zoon of dochter met een groep vrienden (max 10 personen) aan de slag in de professionele Shoots & More fotostudio in  Den Haag. Je kunt dit fotofeest inzetten als kinderfeest of gewoon ‘zomaar’ omdat het leuk is.

Zélf voor én achter de camera

Tijdens het foto feest gaan jullie zélf foto’s maken in de fotostudio van Shoot & More en mogen jullie dus (bijna) alles zélf doen. De kinderen maken – onder begeleiding – gebruik van de professionele camera’s van Shoots & More. Allereerst kleden jullie jezelf mooi of grappig aan. Shoots & More geeft een mand vol met grappige petten, jurken en snorren. Of neem iets leuks mee van huis. Daarna begint de shoot! Stel het licht goed is, kies je camerapositie en ‘klik’ – maak de mooiste foto’s. Om de beurt maken jullie foto’s van elkaar. Welke pose kies je? Lacht iedereen? Best moeilijk, het maken van een mooie (groeps)foto. Natuurlijk helpt de professionele fotograaf bij het maken van dé perfecte foto.

Versier je fotolijst

Na de shoot ga je aan de slag met de fotolijstjes en de nabewerking. Ieder kind versiert zijn eigen fotolijst. Ook kun je helpen bij het digitaal bewerken of versieren van de foto’s. Kies een mooie lay-over of een grappig kader. Tenslotte worden de mooiste foto’s uitgeprint en ingelijst. En deze foto’s krijg je ook nog eens digitaal (gratis) toegestuurd, zodat ook de andere ouders de foto hebben en bijvoorbeeld kunnen mailen aan opa en oma. Het foto feest eindigt met ‘ranja en rosé’ en iets lekkers. En natuurlijk met hele gave zélf gemaakte foto’s!

Zo doe je mee

Wil jij het ‘foto feest’ voor je gezin, vriendengroep of kinderfeest winnen? Dat kan! Doe daarvoor het volgende:

 • Like Ranja en Rosé op Facebook
 • Tag iemand die dit feest ook wel leuk vindt om te winnen.
 • En natuurlijk is het fijn als je het deelt of leuk vindt.

Deze winactie loopt tot en met zondag 29 oktober. Op maandag 30 november maken we de winnaar bekend.

Voorwaarden

De winnaar wint een gratis ‘foto feest’ bij Shoots & More Den Haag. Daarvoor gelden de volgende voorwaarden:

 • de prijs is geldig voor maximaal 10 kinderen en maximaal 2 begeleiders
 • het feest is echt bedoeld voor kinderen, het is dus niet de bedoeling dat je er een gezinsshoot of familieshoot van maakt
 • Het ‘foto feest’ duurt ca. 90-120 minuten
 • Begeleiders blijven gedurende de shoot aanwezig
 • Elke deelnemer krijgt één afdruk mee van de shoot
 • De gekozen foto’s worden digitaal beschikbaar gesteld
 • De winnaar kan de prijs verzilveren tot 31-03-2018. De prijs kan enkel verzilverd worden bij Shoots & More Den Haag (niet bij andere vestigingen)
 • De datum dat het feest plaatsvindt is in overleg met Shoots & More Den Haag. Deze afspraak maak je zelf met hen. Je moet hiervoor ruim op tijd contact met Shoots & More opnemen.
 • De prijs is niet inwisselbaar voor geld of te ruilen voor een van de andere producten van Shoots & More.
 • Je gegevens worden alleen gebruikt voor een correcte afhandeling van de prijs.

Ranja en Rosé heeft de gebruikte foto’s van Shoots & More gekregen voor promotiedoeleinden bij deze winactie

Delen:


Bekijk op kaart

WINACTIE – Win een ‘Fotofeest’ bij Shoots & More

Shoots & More - Fotograaf Den Haag, Fluwelen Burgwal, The Hague, Netherlands

Bekijk alle hotspots op kaart

Wil je in één oogopslag zien waar de meeste hotspots te vinden zijn? Op deze kaart zie je direct alle leuke plekken in Den Haag .

Bekijk op kaart