Winterse sferen in Madurodam – met 7 euro p.p. ranja en rosé korting!

Madurodam Winterweken
Uitjes

Door Willemijn – Madurodam kennen we allemaal. Prachtige kleine huisjes, gezellige straatjes, een enorme haven en Schiphol met echte vliegtuigen. Deze kerstvakantie is Madurodam extra gezellig. Want niet alleen is het park prachtig verlicht, ook zijn er allerlei winterse en kersttafereeltjes tussen de huisjes geplaatst en worden er allemaal gezellige activiteiten georganiseerd.

Onderaan deze blog vind je een unieke kortinscode voor 7 euro per persoon korting op de kaarten voor Madurodam.

Madurodam Winterweken dsc_0315-v

Het is winter in het stadje

Tijdens de Kerstvakantie is het park helemaal in winter- en vooral kerstsfeer gehuld. De bruggen zijn verlicht, aan de balustrades hangen lampjes, er zijn kleine kerstboompjes geplaatst en de huisjes hebben allemaal verlichte ramen. Maar niet alleen aan lichtjes is gedacht. Ook de tafereeltjes zijn aangepast. En juist die lieve winterplaatjes vinden mijn kinderen en ik zo leuk. Zo wordt er achter de Waterpoort van Sneek een Elfstedentocht gereden en vindt op de markt van Gouda een gezellige kerstmarkt plaats. Ook ligt er her en der sneeuw op de daken en hebben sommige grachten een laagje ijs gekregen. Het hele park is mooi verlicht, maar vooral het gedeelte waar de historische gebouwen staan is prachtig.

Kerstvakantie week 1

haven-lauren

Feestelijk uitje

Naast het mooie park worden in Madurodam tijdens de kerstvakantie ook allerlei andere kerstactiviteiten georganiseerd. Zo kunnen kinderen geschminkt worden, zijn er knutseltafels, is er een groot kampvuur, worden er mooie liederen gezongen, is er een fotokiosk voor een leuk winters plaatje en is er een winterse foodcourt ingericht met warme hapjes en drankjes.

Madurodam Winterweken

Jij kunt met korting een kijkje gaan nemen

Omdat wij fan zijn van Madurodam mogen we alle ranja en rosé lezers een kerstcadeautje geven. Alle ranja en rosé lezers krijgen namelijk  €7 korting op de vaste entreeprijs voor Madurodam. Je betaalt dus nog maar 12,50 euro per persoon. De unieke kortingscode om deze korting te krijgen is: RRlovesWinterweken19

Kaarten kopen is super gemakkelijk. Je gaat naar de ticketwebsite van Madurodam. Daar kies je de optie ‘dagtickets’ en voer je de korting in. De code is geldig tot en met 31 december. De tickets die je online met deze code koopt zijn geldig van 21 december tot 5 januari.

Madurodam Winterweken Madurodam Winterweken

Delen:


Bekijk op kaart

Winterse sferen in Madurodam – met 7 euro p.p. ranja en rosé korting!

Madurodam, George Maduroplein, Scheveningen, Den Haag, Nederland

Bekijk alle hotspots op kaart

Wil je in één oogopslag zien waar de meeste hotspots te vinden zijn? Op deze kaart zie je direct alle leuke plekken in Den Haag .

Bekijk op kaart