Winterse stoomritten tussen Katwijk en Leiden (27 t/m 30 dec)

Uitjes

Wat is er nu romantischer dan een winters ritje in een echte stoomtrein? Een witte kerst zit er dit jaar waarschijnlijk niet in; maar een stoomtreinrit kan zeker wél!  Van dinsdag 27 december tot en met vrijdag 30 december a.s. kun je bij de Stoomtrein Katwijk Leiden genieten van winterse stoomritten langs de oevers van het Valkenburgse Meer. Voor of na de treinrit zijn er in het museum, dat geheel in kerstsfeer is gebracht, overheerlijke oliebollen met glühwein of warme chocolademelk. In het museum zélf, kun je ook diverse antieke modeltreinen bewonderen op een grote demonstratiebaan…

Praktisch

Een toegangskaartje kost € 9,00 voor volwassenen. Kinderen van 4-12 jaar betalen € 7,00. Kinderen jonger dan 4, mogen gratis naar binnen. Kaartjes geven toegang tot het museum, de trein en de modelbaan. Op vertoon van je kaartje krijg je een oliebol en een glas glühwein of chocolademelk. Het museum is open van 10.30 tot 17.00 uur. De stoomtrein vertrekt om 11.00, 12.00, 13.00, 14.00, 15.00 en 16.00 uur.

Deze tip is objectief gekozen. Ranja en Rosé ontvangt hiervoor geen geld of vergoeding.

 

Delen:

Bekijk alle hotspots op kaart

Wil je in één oogopslag zien waar de meeste hotspots te vinden zijn? Op deze kaart zie je direct alle leuke plekken in Den Haag .

Bekijk op kaart