Yes-R meets Bamboe Rappers op 1 augustus in het Zuiderparktheater

Yes-R
Uitjes

Het Zuiderparktheater heeft dit jaar een heel divers aanbod van voorstellingen. Op woensdag 1 augustus kun je hier heerlijk swingen bij een optreden van Rapper Yes-R. Maar niet alleen deze bekende rapper komt zijn muziek laten horen. Ook is er een optreden van De Bamboe Rappers.

Yes-R

Yes-R begon al op 12-jarige leeftijd met rappen en werd in 2005 bij het grote publiek bekend toen hij samen met zijn neef Ali B het nummer Leipe Mocro Flavour uitbracht. Daarna volgden talloze hits, waaronder Verder, een duet met Tim Akkerman. In 2017 bracht Yes-R de EP El Patron uit en begin dit jaar volgde de single Streets.

Yes-R

De Bamboe Rappers

Het Yes-R optreden wordt voorafgegaan door de Bamboe Rappers. De Bamboe Rappers is een groep kinderen uit de Haagse Wijk Escamp. Zij hebben meegedaan aan een Zomerschool, waarbij rappen dit jaar een van de overkoepelende themas is. De kinderen kunnen dus tijdens dit optreden laten zien wat zij geleerd hebben. En hoe cool is het dat je dat mag doen aan Yes-R én aan een goed gevulde tribune.

Meet & Greet Yes-R

Na de voorstelling is er een meet & greet Yes-R waarin je hem persoonlijk kunt ontmoeten of een mooie foto kunt maken. En natuurlijk lopen de Haagse Bamboe Rappers ook rond om hun complimenten in ontvangst te nemen.

Praktisch

Het optreden van rapper Yes-R is op woensdag 1 augustus in het Zuiderparktheater in Den Haag. De voorstelling begint om 15 uur en duurt een uurtje. Kaarten zijn verkrijgbaar op de site van het theater en aan de deur (wel een euro duurder dan online).

Yes-R

De foto’s van Yes-R zijn afkomstig uit de Perskit op de site van de Rapper. 

Delen:

Bekijk alle hotspots op kaart

Wil je in één oogopslag zien waar de meeste hotspots te vinden zijn? Op deze kaart zie je direct alle leuke plekken in Den Haag .

Bekijk op kaart