Het Zeeheldenfestival wil je niet missen

Uitjes

Door Willemijn – Vroeger, in de tijd zonder kinderen, woonden wij in ‘ons eerste huis samen’ in het Zeeheldenkwartier. Toen al een heerlijke wijk om te wonen, maar tegenwoordig een van de hippere en gezelliger delen van de stad. Fijne restaurantje en lekkere koffietentjes wisselen elkaar af. En dan tussendoor een gezellig boetiekje of hebbedingenwinkeltje om jezelf te verwennen met iets onweerstaanbaars maakt de wijk extra fijn. En ondanks dat we er niet meer wonen, fietsen we geregeld richting het Zeeheldenkwartier om ons weer even thuis te voelen in ons oude wijkje. Dus ook komende dagen, want wij willen het Zeeheldenfestival met vermaak voor jong en oud zéker niet missen. Zeeheldenfestival

Het grootste buurtfeest van Den Haag

Vijf dagen lang, van woensdag 28 juni tot en met zondag 2 juli vindt het grootste buurtfeest van Den Haag plaats. Het Prins Hendrikplein staat vandaag en komende dagen bol van muziek, dans, straattheater én kinderactiviteiten. En met twee podia en straatactiviteiten op het plein is er altijd wel iets leuks te doen of te zien.

Zeeheldenfestival

Non-stop kindervermaak

Voor kinderen is vandaag (woensdag 28 juni) de leukste dag. Zo vind je van 12 uur tot 18 uur non-stop kindervermaak. Straattheater, DJ’s, schminken, workshops en leuke optredens van twee basisscholen uit de wijk maken dat dit een topmiddag gaat worden voor de kinderen.

Maar ook donderdag, vrijdag én zaterdag zijn er leuke kinderactiviteiten. Zo kun je donderdag eind van de middag genieten van een circusshow. Vrijdagmiddag zijn leuke workshops van het Haags Kinderatelier en zaterdag kun je genieten van een jeugdorkest of een acrobatiek optreden. Voor alle kinderactiviteiten kun je kijken op deze pagina op site van het Zeeheldenfestival en voor de leuke dingen voor de grote mensen verwijs ik je naar deze pagina.

Zeeheldenfestival

Het Zeeheldenfestival staat in het teken van gezelligheid en iedereen is welkom. Kom dus zeker vandaag of ergens de komende dagen een drankje en een hapje doen met vrienden, luisteren naar muziek, kijken naar optredens en (hopelijk) genieten van de zomerzon.

Fotocredits: Zeeheldenfestival

Deze tip is objectief gekozen. Ranja en Rosé ontvangt hiervoor geen geld of vergoeding

Delen:


Bekijk op kaart

Het Zeeheldenfestival wil je niet missen

Prins Hendrikplein, Den Haag, Nederland

Bekijk alle hotspots op kaart

Wil je in één oogopslag zien waar de meeste hotspots te vinden zijn? Op deze kaart zie je direct alle leuke plekken in Den Haag .

Bekijk op kaart