Vandaag (4 mei): De Kleine Zeemeermin – een swingende én spetterende familiemusical (Zuiderstrandtheater)

De Kleine Zeemeermin De Musical 008_Fotograaf - Wim Lanser
Uitjes

Door Willemijn – Mijn dochter gaat deze vakantie zwemmen. Op zich is dat niet zo bijzonder, want dat doen we wekelijks voor de zwemles. Omdat het vakantie is, maken we er komende week echter een feestje van. Dochterlief doet dan namelijk mee aan een lesje ‘zeemeermin-zwemmen’. Inclusief een echte ‘zeemeerminnenstaart’. Hoewel ze zich deze vakantie even een zeemeermin zal voelen, gaan wij voor de échte Kleine Zeemeermin komende week naar het Zuiderstrandtheater. Daar zie je op zaterdag 4 mei namelijk ‘De Kleine Zeemeermin – De Musical’, een spetterende voorstelling voor het hele gezin.

De Kleine Zeemeermin De Musical 012_Fotograaf - Wim Lanser

Sita als Zeemeermin

In dit prachtige swingende theatersprookje speelt Sita Vermeulen de lieve Kleine Zeemeermin. Ze woont heel diep in de zee, in het prachtige koraalbos, tussen de vriendelijke vissen. De Kleine Zeemeermin is de lieveling van haar vader, de koning van de zee. Op een dag, bij een hevige storm, redt de zijn een knappe mensenprins van een zinkend schip. Ze wordt op slag verliefd en wil niets liever dan bij hem zijn. Maar gaat dat lukken? Een zeemeermin en een prins?

De Kleine Zeemeermin De Musical 004_Fotograaf - Wim Lanser

Praktisch: er zijn twee voorstellingen

De kleine Zeemeermin is te zien op zaterdag 4 mei, op een steenworp afstand van de zee, in het Zuiderstrandtheater. Er zijn twee voorstellingen, namelijk om 13.30 uur en 16.00 uur. Deze voorstelling is geschikt voor kids vanaf circa 4 jaar oud. En let op: komt je dochter of zoon verkleed als zeemeermin of -man? Dan dingen ze mee naar een leuke prijs. Duik in dit avontuur en bestel hier je kaartjes. Veel plezier!

De Kleine Zeemeermin De Musical 002_Fotograaf - Wim Lanser

De Kleine Zeemeermin De Musical (Nick van Ormondt) 5

Delen:


Bekijk op kaart

Vandaag (4 mei): De Kleine Zeemeermin – een swingende én spetterende familiemusical (Zuiderstrandtheater)

Zuiderstrandtheater, Houtrustweg, Den Haag, Nederland

Bekijk alle hotspots op kaart

Wil je in één oogopslag zien waar de meeste hotspots te vinden zijn? Op deze kaart zie je direct alle leuke plekken in Den Haag .

Bekijk op kaart