Varen, kanoën en meer sportief vermaak bij Paviljoen de Zweth (Westland)

Uitjes

Door Priscilla – In Kwintsheul, aan de rand van ’t Westland en met een schitterend uitzicht over de polders van Midden-Delfland, ligt Paviljoen De Zweth. Al jarenlang is dit een bekend adres voor diverse sportieve en avontuurlijke activiteiten in het Westland.

Geruisloos cruisen in de elektrosloep

In het Westland is Paviljoen de Zweth een begrip. Hier kun je talrijke leuke en sportieve activiteiten ondernemen, geschikt voor jong en oud. Vanwege de schitterende locatie aan het water is het de perfecte plaats om te starten met de elektrosloep, geschikt voor maximaal 5 of 8 personen, om zo het Westland en Midden Delfland via het water te ontdekken. Aan boord vind je een routekaart met de diverse vaar routes door Delft, Midden Delfland en het Westland. Een vaarbewijs is niet nodig. De elektrosloep is niet alleen milieuvriendelijk. Hij is vooral ook behoorlijk stil is en vaart comfortabel. Zo kun je aan boord ook nog eens gezellig bijkletsen. Verder zijn zwemvesten aanwezig (ook voor kinderen), evenals diverse mooie routes van verschillende afstanden.

Midgetgolf in oud Westlandse stijl

Ook kun je bij de Zweth terecht voor actieve uitjes. Wat dacht je van een potje midgetgolfen in Oud Westlandse stijl. compleet met een veilingschuit, een warenhuisje en andere typische Westlandse tuinbouwhindernissen. De banen zijn allemaal voorzien van kunstgras en rondom bestrating dus ook bij (of net na) regenachtig weer is er gewoon nog goed te spelen. Midgetgolf is een ontspannende bezigheid met volop plezier voor jong en oud. Een spelronde midgetgolf duurt ongeveer 1 à 1,5 uur. Bij de prijs van de midgetgolf zijn (naast een drankje) ook de speeltuin en de trampolines voor de kinderen inbegrepen.

Meer actief vermaak – ook als kinderfeest

Ook kun je er fietsen huren, of een moderne en snelle licht rollende ‘kick bike step’.  Tevens zijn er kano’s of kajaks te huur. Alle activiteiten die hierboven zijn omschreven, kun je ook met je kinderfeestje gaan doen. Daarnaast is er een speciale kids survival tocht.  Deze is ook geschikt voor wat kleinere kinderen, mits ze een zwemdiploma hebben, want de survival baan is gemaakt boven het water.

Horeca – met speelfaciliteiten

Ik sloot mijn dag bij Paviljoen de Zweth af met iets lekkers in de horeca. Daar heb je trouwens geen kind aan de kids, want er is voldoende speelvertier. Paviljoen de Zweth biedt, niet ver van Den Haag, vertier en ontspanning op een prachtige plek in de polder.

Deze tip is objectief gekozen. Ranja en Rosé ontvangt hiervoor geen geld of vergoeding.

Delen:


Bekijk op kaart

Varen, kanoën en meer sportief vermaak bij Paviljoen de Zweth (Westland)

Zwet 1, Kwintsheul, Nederland

Bekijk alle hotspots op kaart

Wil je in één oogopslag zien waar de meeste hotspots te vinden zijn? Op deze kaart zie je direct alle leuke plekken in Den Haag .

Bekijk op kaart