Zwijnenstal: hoe het op de Dierenboerderij een beestenbende wordt zonder baas – 15 november (Theater aan het Spui)

Door Willemijn – Stel je het volgende eens voor: een kinderboerderij met allerlei dieren; maar zonder boer, oppas of verzorger. Een boerderij waar de dieren kunnen doen waar ze zin in hebben en kunnen gaan en staan waar ze willen. Alles mag en niets moet. Zij zijn immers zélf de baas. Dat wordt een rotzooi. Sterker nog, het wordt een zwijnenstal

Fotocredit: Sanne Peper

Dieren zonder ‘baasje’

Dit is het wonderbaarlijke verhaal van de gelukkige en altijd lachende dieren van de Dierenboerderij, die hun boer hebben verjaagd en nu alles zelf doen. Zingend werken ze op hun eigen land. Ze stellen hun eigen regels op, beslissen alles samen en iedereen doet waar hij of zij het beste in is. Ontmoet Knokker: Hij is het sterke paard van de Dierenboerderij. Hij bouwt en sjouwt terwijl de slimme varkens Admiraal en Hagel heel belangrijke gesprekken voeren. Zonder De mensen is iedereen gelijk, toch? Zwijnenstal is een spannende, humoristische familievoorstelling met heel veel livemuziek. Over macht, recht en onrecht. Over leiders en volgers en over de moed die nodig is om nee te zeggen als iedereen zijn mond houdt.

Praktisch

Zwijnenstal is een muzikale komedie van Theater Sonnevanck. De voorstelling is vrijdag 15 november in de vroege avond in Theater aan het Spui. Kaarten koop je hier. De voorstelling is geschikt voor kids vanaf ca. 8 jaar. Veel plezier.

Delen:


Bekijk op kaart

Zwijnenstal: hoe het op de Dierenboerderij een beestenbende wordt zonder baas – 15 november (Theater aan het Spui)

Spui 187, 2511 BN Den Haag, Nederland

Bekijk alle hotspots op kaart

Wil je in één oogopslag zien waar de meeste hotspots te vinden zijn? Op deze kaart zie je direct alle leuke plekken in Den Haag .

Bekijk op kaart