De Donkere Dagen in Korzo – zondag 1 maart

Door Willemijn – In Theater Korzo kun je zondag 1 maart  gaan genieten van een leuke voorstelling die ik eerder dit jaar zag. Wanneer het vroeg donker wordt en de dagen korter worden en het is buiten koud en guur. dan is het niet alleen de tijd van het donker, maar zeker ook dé tijd van het jaar voor tradities en spannende verhalen. En juist dat zijn de ingrediënten van de voorstelling De Donkere Dagen, zondag 1 maart in Korzo. Deze voorstelling is gemaakt met medewerking van het Residentie Orkest. Je stapt in een spannende fantasiewereld en beleeft een theaterervaring van dans, muziek en spel.

Bang in het donker

De tienjarige Daan gaat logeren bij zijn opa. Daan houdt van spannende verhalen. Hij vindt het heerlijk om naar de spannende verhalen te luisteren. Totdat het licht uit gaat. Daan is namelijk bang in het donker. Meestal is dat niet zo erg, maar van opa moet het licht uit. Ondanks zijn angst is Daan heel benieuwd naar de oude kast in de logeerkamer. Uiteindelijk wint zijn nieuwsgierigheid en sluipt Daan ’s nachts zachtjes naar die kast waar hij allerlei snuisterijen vindt. Deze spullen prikkelen zijn fantasie en zo starten zijn verhalen…

1+1=3

Het Nationale Theater heeft een leuke nieuwe actie. Als je voor twee voorstellingen kaartjes koopt mag je een derde voorstelling uitkiezen om gratis te bezoeken. Ik heb even zitten kijken in de selectie van voorstellingen die mee doen en ik weet zeker dat je daar wel drie toffe voorstelling uit kunt kiezen. Extra leuk dus om nu kaartjes te bestellen.

Praktisch

Deze voorstelling kun je zondag gaan zien in Korzo. De voorstelling begint om 15 uur.  De voorstelling is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar. Kaartjes voor deze voorstelling kun je kopen via deze link. Wil je meer weten over de 1+1=3 actie, dan klik je hier.

Delen:


Bekijk op kaart

De Donkere Dagen in Korzo – zondag 1 maart

Spui 187, 2511 BN Den Haag, Nederland

Bekijk alle hotspots op kaart

Wil je in één oogopslag zien waar de meeste hotspots te vinden zijn? Op deze kaart zie je direct alle leuke plekken in Den Haag .

Bekijk op kaart