Start de voorjaarsvakantie in het theater: ‘Mijn moeder is een diva’ – vrijdag 21 feb.

Diva
Voorjaarsvakantie

Door Willemijn – De voorjaarsvakantie staat voor de deur. Extra feestelijk is het om de vakantie te beginnen in het theater. Misschien is dit een leuke tip voor jullie. Want vrijdag kun je naar een echte avondvoorstelling in Theater aan het Spui: Mijn moeder is een Diva

Diva

Foto: Sanne Peper

Mama is een diva

In deze absurdistische voorstelling zie je Viktor en Valencia. Deze tweeling woont bij hun divamoeder. Zij is modeontwerpster en draagt de meest flamboyante creaties. Ze heeft de hele wereld over gereisd en wordt overal aanbeden. Maar klopt dat wel…?

De laatste jaren ligt ze boven in haar slaapkamer te roken met de gordijnen dicht. Viktor en Valencia hoeven niet naar school, want volgens hun moeder weten ze alles al. Hun moeder heeft hen precies verteld hoe het leven in elkaar zit. Zo weten ze bijvoorbeeld dat aardige mensen geld van je willen, dat muzikanten lui zijn, dat verliefdheid niet bijzonder is en dat champagne essentieel is bij een goed ontbijt…..

Diva

Foto: Sanne Peper

Praktisch

‘Mijn moeder is een Diva’ is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar en is vrijdag 21 februari te zien in Theater aan het Spui. De voorstelling begint om 19.30 uur en is onderdeel van de aantrekkelijke 1+1=3 actie (koop kaarten voor 2 verschillende voorstellingen en ga gratis naar een derde voorstelling). Kaarten kun je online bestellen op de website van Het Nationale Theater.

Foto: Sanne Peper

Delen:


Bekijk op kaart

Start de voorjaarsvakantie in het theater: ‘Mijn moeder is een diva’ – vrijdag 21 feb.

Spui 187, 2511 BN Den Haag, Nederland

Bekijk alle hotspots op kaart

Wil je in één oogopslag zien waar de meeste hotspots te vinden zijn? Op deze kaart zie je direct alle leuke plekken in Den Haag .

Bekijk op kaart