Net geboren lammetjes de fles geven bij boederij ’t Geertje (Zoeterwoude)

Voorjaarsvakantie

Door Willemijn– Net buiten Den Haag, in het Groene Hart bij Zoeterwoude ligt boerderij ’t Geertje. Een geitenboerderij, volop in bedrijf met voornamelijk geiten, maar ook varkens, kippen en koeien. Kinderen en dieren samen zijn natuurlijk altijd een fijne combinatie en bij boerderij ’t Geertje staan beide centraal. Voor kinderen is het Geertje geweldig, zeker nu er weer nieuwe (geiten) lammetjes zijn!

het-geertje-geit

Brokjes en flesjes voor de geitjes

Op boerderij ‘Geertje vind je een aantal grote (geiten)stallen, een winkeltje met boeren streekproducten en een (pannenkoeken)restaurant. Roeiboten en fietsen zijn te huur in de zomer en er is een (kleine) speeltuin voor de kinderen. Kinderen kunnen in het weekend een rondje rijden op de pony. En je kunt de geiten voeren met brokjes en nog leuker is het om de lammetjes een flesje te geven.

boten 't Geertje

Klompenpad

Ook de moeite waard is het ‘Klompenpad’. Een wandeling voor de kleinste kinderen van een halve kilometer. Dit pad biedt allerlei leuke uitdagingen met boomstammen, touwen, bos en water. En de kinderen moeten zelf een beetje spoorzoeken, want je kunt alleen de juiste weg vinden als je de klompjes volgt. Het pad is alleen toegankelijk als ’t Geertje geopend is.

Nét geboren lammetjes voeren

Bij ’t Geertje zijn de eerste (geiten) lammetjes geboren. Kinderen mogen de lammetjes een flesje geven. En dat vinden niet alleen de lammetjes geweldig! Mijn dochter vond het geweldig om even te knuffelen met zo’n lief klein zacht ‘pluizenballetje’. Let op: momenteel zijn er nog niet zo heel veel lammetjes, maar dat worden er de komende dagen en weken natuurlijk meer. Genoeg te knuffelen dus voor de kids.

Deze review is objectief. Ranja en Rosé ontvangt hiervoor geen geld of vergoeding.

Delen:


Bekijk op kaart

Net geboren lammetjes de fles geven bij boederij ’t Geertje (Zoeterwoude)

Geerweg 7, 2381 LT Zoeterwoude, Nederland

Bekijk alle hotspots op kaart

Wil je in één oogopslag zien waar de meeste hotspots te vinden zijn? Op deze kaart zie je direct alle leuke plekken in Den Haag .

Bekijk op kaart