Kinderkookcafé voor keukenprinsen en -prinsessen – woe 19 en 26 februari

Voorjaarsvakantie

Door Willemijn – Heb jij een kleine keukenprins of –prinses thuis? Samen taartjes bakken, maar ook willen helpen met gehaktballetjes rollen of paprika snijden? Dan is het Kinderkookcafé een super tip. Want bij Paagman op de Fred kunnen kinderen elke eerste woensdag van de maand zélf koken! En hoe leuk is dat!

Kinderkookcafé

Ranja en Rosé is gaan kijken bij Paagman. En wat was dat leuk! Toen wij er waren stonden er 6 kleine koks in de keuken. Met een mooi witte koksbuizen (zo’n officiële koksjas) en een échte koksmuts stonden ze te roeren, te bakken en te snijden. En wat werden ze op een leuke manier begeleid. De kinderen bereiden een ‘gemakkelijke’ maaltijd voor die lekker is voor kinderen. Het is dus geen taartjes bakken of cakejes versieren, maar juist gericht op écht eten. En dat maakt het ook wel heel leuk. Want aan het eind kun je je eigen gerecht natuurlijk zélf het beste proeven en keuren.

Kicking horse cafe koffie

Koffie in het Kicking Horse Café

Daarnaast is de setting ook gezellig. Vanuit het Kicking Horse Café kijk je zo de keuken in. Dus als je kind het (in het begin) nog een beetje spannend vindt, kun je vanuit het café even bekijken hoe leuk het is. En met een lekkere latte macchiato of cappuccino is dat natuurlijk helemaal geen straf.

Kicking Horse Café

Kinderen kunnen deelnemen als ze 5 jaar of ouder zijn. Het Kinderkookcafé gaat alleen door als er meer dan 5 deelnemers zijn. Uiteraard word je hier als ouder wel vooraf over geïnformeerd. De kosten voor deelname zijn € 15,- per kind.

 

De foto’s in deze review zijn niet genomen tijdens het Kinderkookcafé. Ook de foto’s van de maaltijden zijn niet door de kinderen gemaakt.  

 

Delen:


Bekijk op kaart

Kinderkookcafé voor keukenprinsen en -prinsessen – woe 19 en 26 februari

Paagman, Frederik Hendriklaan, Den Haag, Nederland

Bekijk alle hotspots op kaart

Wil je in één oogopslag zien waar de meeste hotspots te vinden zijn? Op deze kaart zie je direct alle leuke plekken in Den Haag .

Bekijk op kaart