Krokus Kabaal: lawaai… eh, kabaal in de voorjaarsvakantie. Veel prachtige voorstellingen en workshops bijna voor niets (Den Haag)

Voorjaarsvakantie

Door Willemijn –Vandaag begint de Voorjaarsvakantie. Misschien ga je lekker op vakantie of blijf je juist lekker thuis. In het geval je in Den Haag blijft, heb ik een leuke tip: Krokus Kabaal – het kinderkunstfestival in Den Haag. Krokus kabaal bestaat uit diverse rondreizende voorstellingen en activiteiten voor kinderen vanaf circa 1-2 jaar. De meeste activiteiten zijn te bezoeken voor slechts 3 euro p.p. en sommige zijn zelfs gratis. Hieronder enkele Ranja en Rosé tips voor jouw Krokus Kabaal!

Vier de Voorjaarsvakantie met Krokus Kabaal

Krokus kabaal vind je van zaterdag 22 februari tot en met zondag 28 februari op circa tien plekken in de stad. Denk aan o.a. diverse theaters (de Nieuwe Regentes; het Diamant Theater; Dakota, het Laak theater en Theater de Vaillant). Maar ook kom je Krokus Kabaal tegen in Muzee Scheveningen en de Bibliotheken van Loosduinen, Nieuw Waldeck en Leidscheveen . Dagelijks zijn er in deze culturele instellingen diverse voorstellingen, workshops. Kinder- en familiefilms en speciale activiteiten – allemaal geschikt voor kids. Enkele highlights:

  • In Dakota begin je Krokus Kabaal goed met openingsfestiviteiten op zondag met o.a. DJ Funky Fran.
  • Ook zie je in Dakota zie je op meerdere momenten tijdens Krokus Kabaal de familiefilm ‘Huiddiergeheiemen 2 ’. Een leuke film voor kinderen vanaf 6 jaar en ouder. De film is Nederlands gesproken. Ook draait er geregeld de film ‘De Grote Boze Vos’ (AL).
  • Er zijn veel leuke workshops te volgen waaronder het ‘Urban Lab’ in het Laaktheater (6+), Stranddieren en zeemonsters maken in Muzee (5+), Podiumbeest (6+) op diverse lokaties. Het aanbod is groot!
  • In Theater Dakota zijn diverse babyconcerten (0-2 jaar). En in de nieuwe regentes kun je naar een Ukkieconcert (1-4 jaar).
  • In de PDF onderaan deze pagina vind je de totale planning. Dat wordt lastig kiesen.

Moeilijk kiezen

Dit zijn slechts enkele tips uit het uitgebreide programma wat Krokus Kabaal te bieden heeft. Voor het totale overzicht kijk je hier. Wees er snel bij; want voor sommige voorstellingen en workshops is het aantal plaatsen beperkt. Veel plezier!

Deze tip is objectief gekozen. Ranja en Rosé ontvangt hiervoor geen geld of vergoeding.

 

Hieronder de programmaflyer van Krokus Kabaal 2020

KrokusKabaal-vouwflyer-back_2020_DEF_print

Delen:


Bekijk op kaart

Krokus Kabaal: lawaai… eh, kabaal in de voorjaarsvakantie. Veel prachtige voorstellingen en workshops bijna voor niets (Den Haag)

Muzee Scheveningen, Neptunusstraat, Den Haag, Nederland

Bekijk alle hotspots op kaart

Wil je in één oogopslag zien waar de meeste hotspots te vinden zijn? Op deze kaart zie je direct alle leuke plekken in Den Haag .

Bekijk op kaart