Deze Voorjaarsvakantie extra veel voorstellingen bij Kooman’s Poppentheater

Door Willemijn – Kooman’s Poppentheater is een van mijn favoriete uitjes. De kinderen vinden de voorstellingen in het poppentheater altijd heel leuk en ik heb het idee dat ik even terug ben in mijn eigen kindertijd. Bij Kooman’s Poppentheater kun je vrijwel elke week op woensdag- en zaterdagmiddag een voorstelling bezoeken. Deze Voorjaarsvakantie zijn er echter diverse extra voorstellingen: ook op dinsdag en donderdag kun je er terecht.

Max de Mol bij Kooman’s Poppentheater (di 25 en woe 26 feb.)

Op dinsdag en woensdag uin de voorjaarsvakantie zie je Max de Mol. Max de Mol is een kleurrijke voorstelling boven en onder de grond. Bioloog Maarten Donker bestudeert het leven onder de grond. Wasco de Wasbeer komt lootjes verkopen aan de deur en mag door de Aardkijker kijken. Ze zien hoe een plagerig beest de Aardkijker stuk maakt. Wasco belandt toevallig onder de grond bij Max de Mol. Ze gaan op zoek en ontdekken een Blaaskaak die onder de grond de baas speelt. Kunnen zij hem onschadelijk maken….

Apenbroodboom bij Kooman’s Poppentheater (do 27, vr 28 en zat. 29 feb.)

Daarna zie je de voorstelling De Apenbroodboom. Dit is een grappige voorstelling. Wij hebben deze voorstelling vorig jaar gezien en mijn zoon heeft zitten schateren. De Apenbroodboom gaat over Wasco de Wasbeer die de postbode helpt, want op het postkantoor is het altijd druk. Hij mag een pakje bezorgen bij Hendrik-Jan, die op de Kale Berg woont. Wasco neemt zijn tentje mee en gaat op pad. Tijdens het kamperen, ontmoet hij Max de Mol en samen reizen ze verder. Dan is het pakje opeens leeg. Weten de Apenijnen er meer van? Wasco bedenkt samen met Hendrik-Jan een plan, bouwt een machine en ontdekt waarom de Apenbroodboom zo speciaal is.

Praktisch

Koomans’s Poppentheater vind je aan de Frankenstraat 66 in Den Haag. Bijna elke zaterdag en woensdag is hier een voorstelling. In de voorjaarsvakanties is er dagelijks (m.u.v. maandag en zondag) een voorstelling. Kaarten voor de voorstelling zijn te bestellen via de site van het theater. Je bestelt ze online en betaalt ze aan de kassa. Veel kijkplezier!

Koomans

K

Deze tip is objectief gekozen. Ranja en Rosé ontvangt hiervoor geen geld. De kaarten voor de winactie hebben wij gekregen om weg te geven.

Delen:


Bekijk op kaart

Deze Voorjaarsvakantie extra veel voorstellingen bij Kooman’s Poppentheater

Kooman's Poppentheater, Frankenstraat, Den Haag, Nederland

Bekijk alle hotspots op kaart

Wil je in één oogopslag zien waar de meeste hotspots te vinden zijn? Op deze kaart zie je direct alle leuke plekken in Den Haag .

Bekijk op kaart