Het Zwanenmeer: klassiek voor kids (én ouders) – Een prins, een boze tovenaar én een zwaan… (23 feb. Zuiderstrandtheater)

Door Willemijn – Wil jij je kids eens laten kennismaken met klassieke muziek? Of andersom: wil jij genieten van het Residentie Orkest en je kids gewoon lekker meenemen? Dan heb ik een superleuke tip voor je: bezoek deze Voorjaarsvakantie de topper de zwanen van Tjaikovski, ofwel ‘het Zwanenmeer’. Je ziet deze klassieker zondag 23 februari – het eerste weekend van de Voorjaarsvakantie – in het Zuiderstrandtheater in Den Haag.

Een prins, een boze tovenaar én een zwaan…

Het verhaal van ‘Het Zwanenmeer’ is wereldberoemd en heeft alle elementen van een klassiek sprookje: een boze tovenaar, een prins en een gedaantewisseling. De mooie Odette is door de tovenaar in een zwaan veranderd. ’s Nachts neemt ze haar ware gedaante aan en ziet de prins wie ze werkelijk is. Hoe loopt het verhaal af? Het voltallige Residentie Orkest speelt de bekende muziek van Tsjaikovski. Twee acteurs, poppen en beeldanimatie brengen dit prachtige sprookje tot leven.

Praktisch

Je ziet het Zwanenmeer zondag 23 februari a.s. in het Zuiderstrandtheater in Den Haag. Er zijn twee voorstellingen: om 11 uur en om 13 uur. De voorstelling is geschikt voor kinderen vanaf ca. vier jaar. Veel plezier!

Delen:


Bekijk op kaart

Het Zwanenmeer: klassiek voor kids (én ouders) – Een prins, een boze tovenaar én een zwaan… (23 feb. Zuiderstrandtheater)

Houtrustweg 505, 2583 WB Den Haag, Nederland

Bekijk alle hotspots op kaart

Wil je in één oogopslag zien waar de meeste hotspots te vinden zijn? Op deze kaart zie je direct alle leuke plekken in Den Haag .

Bekijk op kaart