Willemijn Noordoven

Samen met mijn kinderen lekker op pad gaan, actieve dingen doen en genieten. Dat vind ik het leukste om te doen. Speeltuinen, shoppen, natuurwandelingen, markten, kunstworkshops, theater, musea en festivals. Maar ik kan ook erg genieten van gezellig lunchen, lekker koffie drinken of een koude rosé op het terras, vanzelfsprekend met een ranja voor de kinderen. Er is zoveel leuks om te doen in de Haagse regio.

De start van Ranja en Rosé

Volgens mij zijn veel ouders op zoek naar die leuke plekjes om met kinderen te genieten. Dus laten we elkaar helpen om die Haagse hotspots te leren kennen. Vaak val je vanuit gewoonte terug op bekende uitjes, maar juist het ontdekken van iets nieuws kan je zo’n blij gevoel geven. Omdat ik leef volgens het motto “Gedeeld plezier is dubbel plezier”,  ben ik gestart met Ranja en Rosé. Met deze site wil ik graag andere ouders helpen om leuke dingen te ondernemen, die net even anders zijn.

Veel plezier in Den Haag

Ik hoop dat ik je kan inspireren om samen met je kinderen originele en nieuwe dingen te ondernemen en te ontdekken in en om Den Haag!

Bekijk alle hotspots op kaart

Wil je in één oogopslag zien waar de meeste hotspots te vinden zijn? Op deze kaart zie je direct alle leuke plekken in Den Haag .

Bekijk op kaart