Veel vakantievoordeel in Den Haag en Leiden met de VakantiePas

Zomervakantie

Door Willemijn – Wil jij deze zomervakantie veel leuke dingen doen in en om Den Haag/ Leiden? Dan heb ik een goede tip voor je: de VakantiePas. De VakantiePas is dé voordeelpas voor kinderen tussen de 4-12 jaar oud, woonachtig in de regio’s Den Haag en Leiden. Concreet is de VakantiePas een boekje, net zo groot als een paspoort, met tientallen leuke tips in en om Den Haag en Leiden, inclusief aantrekkelijke kortingen. per kind heb je één VakantiePas nodig. Wij hebben die van ons reeds besteld.

Inspiratie én voordeel

Met de VakantiePas doe je in de zomervakantie héél veel leuke activiteiten. Je kunt bijvoorbeeld naar een museum, het zwembad, mooie dingen maken in een workshop en allerlei sporten of een muziekles uitproberen. Voor elke activiteit krijg je een stempel in je boekje. Met een volle stempelkaart maak je kans op een leuke prijs. Extra leuk is de VakantiePas korting. Laat je VakantiePas altijd zien aan de kassa, want alleen dan krijg je korting én een stempel.

Den Haag, Leiden, en omgeving

De VakantiePas wordt betaald door de gemeenten Den Haag, Leiden, Leiderdorp, Oegstgeest en Voorschoten. Kinderen die hier op de basisschool zitten, krijgen de VakantiePas twee weken voor de zomervakantie van hun meester of juf. Woon je in een andere gemeente? Dan kun je de VakantiePas voor € 5,50 bestellen. De aanbiedingen gelden tot 1 september 2019. Veel plezier.

Delen:


Bekijk op kaart

Veel vakantievoordeel in Den Haag en Leiden met de VakantiePas

Den Haag, Nederland

Bekijk alle hotspots op kaart

Wil je in één oogopslag zien waar de meeste hotspots te vinden zijn? Op deze kaart zie je direct alle leuke plekken in Den Haag .

Bekijk op kaart